Årsmelding 2023

Årsmøtet for 2023 ble avholdt på Polleidet, og nitten stemmeberettige møtte opp.

Som styreleder ønsker jeg å rette en takk til alle frammøtte som bidro til et godt møte gjennom spørsmål, kommentarer, meningsutveksling, og endelig ved å beslutte sakene som var framlagt Årsmøtet.

Nitten frammøtte er mindre enn ti prosent av de stemmeberettige, men når vi ser over de to siste årene, er altså trenden et økende antall frammøtte. Jeg håper vi ser enda flere nye ansikter på neste møte, samtidig som jeg håper de faste detakerne fortsatt stiller opp og sikrer kontinuitet. Veteranene hjelper oss i styret å holde kursen, noe jeg setter svært stor pris på.

Jeg ser det kan være et poeng å minne om at andelshaverne kan få Vannverkets vedtekter oversendt etter forespørsel. Styret ønsker ikke gjøre vedtektene og annen styringsdokumentasjon åpent tilgjengelig for alle, da det ligger et stort arbeid i utarbeidelsen av disse, og dokumentene har dermed stor verdi for oss. Dette arbeidet ønsker vi å beskytte, holde for oss selv, og vi vi vil ikke gi dette fra oss gratis til andre aktører. Men som sagt, ta kontakt med en av oss i styret, så vil dere få vedtektene oversendt.

Avslutningsvis vil jeg minne om at årsmeldingene for flere år finnes her på vår hjemmeside under fanen "Årsmøte".

Årsmeldingen for 2023 kan dere imidlertid også finne i denne lenken.

Per Strømsbukt, Leder.

18.04.2024 22:01